Bindweefselmassage

OMSCHRIJVING

Een bindweefselmassage bevordert de doorbloeding, stimuleert de afvoer van afvalstoffen en zet aan tot celvernieuwing. Hierdoor verbetert de conditie van de huid waardoor deze strakker en gladder wordt. Een kuur van bindweefselmassages wordt uitgevoerd voor het verbeteren van lijntjes en huidverslapping in het gelaat, de hals en decolleté

BEHANDELING

Om te beginnen breng ik Lipolastin gel op het te behandelen gebied. Deze gel zorgt voor spankracht in de massage. De bindweefselmassage wordt gestart met een stimulatie van de doorbloeding. Hierna wordt een speciale kneedtechniek in de bindweefsellaag toegepast. De duur van de behandeling is ongeveer 20/30 minuten Voor een optimaal resultaat moet de behandeling herhaald worden.

NA DE BEHANDELING

Uw huid zal rood en warm zijn door de intense doorbloeding. Het is ook aan te raden (en zeer prettig) om na de massage een verkoelend masker aan te brengen vol met werkstoffen die aansluit op uw huid. Na een aantal behandelingen zult u ervaren dat de huid gladder aanvoelt wanneer u over uw huid strijkt. Uw huid is steviger geworden en fijne lijntjes zijn verbeterd.

€ 45,- (vanaf)

30 minuten